fbpx

Eerste hulp bij digitale te@m(s)

Aan iedere teamleider, manager, persoon die met de mensen op ‘de werkvloer’ te maken heeft even het volgende: Jouw mensen worden sta-pel-gek van dat vergaderen via het scherm. De onderliggende verbinding wordt steeds meer weggepoetst door digitale misverstanden.
En dat gaat ten koste van de motivatie, dús van de effectiviteit, dús van het lopen van de welbekende extra mile, dús ten koste van jouw bedrijf. En alle te bedenken gevolgen daarvan zijn niet te overzien.

Oplossing: De digitale reanimatie! Zorg ervoor dat ze elkaar wél zien. Breng alles zo optimaal mogelijk terug wat ze missen. Denk aan saamhorigheid, humor, begrip, de stretchzone in, iets voor elkaar over hebben, en belangrijk.. zín om de computer op te starten. Zodat ze elkaar weer zien. Spelletjes kunnen doen. Lachen. Luisteren in plaats wachten tot ze iets mogen terugzeggen. Het liefst hun camera aan- ipv uitzetten.

Wat levert het op?

Dát levert verbinding op. Team verband. Together everyone achieved more. Ook digitaal. En ik ga dat voor je doen door een op maat gemaakt plan voor je te maken. Neem asap contact met me op.

Kom in contact met mij

3 + 11 =

TESTIMONIALS

 “Carmen heeft ons op een leuke frisse locatie een hele leerzame en vooral praktische bruikbare training gegeven. We hebben op een ludieke luchtige manier inzicht gekregen om ‘anders’ naar elkaar te kijken en met elkaar om te gaan. Door ons met de persoonlijke DISC analyses onder de arm, met wat oefeningen op de DISCovery mat te zetten hebben we in ieder geval ingezien hoe we elkaar het beste kunnen benaderen, maar vooral te bereiken. 

Het was wat confronteren hier en daar, maar we ervaren een enorme winst binnen ons teamwork.”
Diane Gortzak

CNB Lisse

“Carmen heeft bij ons een DISC workshop gedaan in het kader van een personeelsborrel. Met haar luchtige en levendige benadering heeft ze het onderwerp ‘persoonlijkheden op de werkvloer’ heel toegankelijk gemaakt. Voor ons was dat heel nuttig, immers werken wij met enorm veel disciplines, leeftijden en nationaliteiten in een ‘Open Space Kantoor’. Carmen is leuk en heel benaderbaar, waardoor er veel werdt gelachen en mensen actief mee deden aan de workshop.”

Janine Nöthlichs

Youwe

“Het leven is één groot leerproces in uitvoering. Vandaag kreeg ik – samen met mijn team – een leerzame en prikkelende workshop en persoonlijk DISC-profiel van Carmen.

Doel is om nog beter elkaars kracht en valkuil te kennen en te herkennen, maar vooral om als team te groeien door elkaar beter te begrijpen. Dus blij dat mijn team nu meer inzicht heeft in mijn afwijkingen en hier beter mee kan omgaan.”

Richard de Leth

Oersterk