Onze diensten

Onze diensten

Van analyse tot succes

Teamverbinding

Interactieve training waarin Carmen de deelnemers spelenderwijs zelf hun DISC stijl laat ontdekken gecombineerd met het achterhalen of jouw team elkaar wel kent en begrijpt zodat er doelen behaald kunnen worden.

Team profielen

De sleutel tot inzicht is het werken met Persoonlijk DISC profiel. Dit is de analyse die veel zegt over jouw temperament, voorkeuren in communicatie, en gedragsstijlen. In het succesvolle bedrijfsleven wordt analyse veel ingezet.

Team sessies

Een teamverbindende sessie op de werklocatie van de opdrachtgever van 2,5 uur waar Carmen als levende bougie en zogenaamde ‘frisse buitenstaander’ zorgt voor een geklaarde lucht, de angel uit een (communicatie) probleem weet te halen en een hernieuwde motivatie weet te genereren.

Waarom Happy Work Wizard?

Meer dan 16 jaar ervaring als DISC trainer

Al 16 jaar ben ik ervaren in het werken met teams en teambuilding, en ben een gemotiveerde DISC trainer . Ik hou van mensen, ik herken verschillend gedrag dat voor ruis op de lijn kan zorgen, en ben van mening dat als humor, positiviteit en transparantie de fundering is waarop je bouwt met jouw team(s), dat je ALLES met elkaar kunt bereiken. Daarmee creëer je teamspirit, verbinding en optimaal resultaat om je doelstellingen effectief en duurzaam te behalen.
0 +

Jaar ervaring

0 +

Bedrijven geholpen

0 +

Verschillende branches

0 +

Tevreden klanten

Carmen van den Bosch

Waarom kies je nu juist voor mij?

Ik ben Carmen van den Bosch. Op de DISCovery Map ben ik de bemiddelaar, en heb dan ook een passie voor een beetje gewaagde manier van verbinden van mensen die samenwerken en iets dienen te bereiken in een onderneming of andere bedrijfsvorm . Ik durf te vragen, ben recht voor z’n raap en ben niet bang voor een confrontatie.

Al 16 jaar ben ik ervaren in het werken met teams en teambuilding, en ben een gemotiveerde DISC trainer. Ik hou van mensen, ik herken verschillend gedrag dat voor ruis op de lijn kan zorgen, en ben van mening dat als humor, positiviteit en transparantie de fundering is waarop je bouwt met jouw team(s), dat je ALLES met elkaar kunt bereiken. Als er maar duidelijkheid is!

Mijn trainingen en trajecten worden door opdrachtgevers ervaren alsof er een frisse wind door het bedrijf heeft gewaaid. Teamleden komen nader tot elkaar en bekijken elkaar met ‘andere’ ogen wat vele voordelen met zich kan brengen.

Ik heb ervaring in het ontwikkelen van betrokkenheid en het verbeteren van de werknemerstevredenheid binnen gecompliceerde organisaties. Tevens in situaties na overnames, exceptionele groei en reorganisaties.

Nee zeker niet. In overleg is alles mogelijk, ook individueel. Neem contact met me op, dan kunnen we een doel bespreken en plannen.
Nee. Daar waar met mensen wordt gewerkt, kan ik helpen met de optimalisatie van samenwerking, potentieel en teamspirit.
Ik werk met beide analyses. Ze kunnen gecombineerd worden afgenomen, en in combinatie.

Jazeker, heel graag zelfs.

Onze werkwijze

Stap voor Stap: Hoe Wij Jouw Team Transformeren

Kennismaking en Inzicht

Vul het contactformulier in. We bespreken de behoeften van jouw team en bedrijf. Voer individuele DISC assessments uit voor inzicht in gedragsstijlen.

Aanpassing en Training

Kies het geschikte programma voor jouw team. Pas het programma aan voor jouw specifieke doelen. Ervaar interactieve training om te verbeteren en te verbinden.

Resultaten en Duurzaamheid

Implementeer nieuwe inzichten in dagelijkse werkzaamheden. Ondersteuning en opvolging voor blijvende verbetering. Bekijk positieve impact en pas aan waar nodig voor duurzame resultaten.

Maak een afspraak

Nieuwsgierig geworden naar hoe wij jouw team kunnen versterken en verbinden?

Bij Happy Work Wizard geloven we in de kracht van goed teamwork en effectieve communicatie. Onze ervaren aanpak, gebaseerd op jarenlange expertise, combineert inzicht in gedragsstijlen met praktische training en interactieve sessies. Wij begrijpen dat elk team uniek is, daarom bieden wij op maat gemaakte programma’s die zich aanpassen aan de behoeften en doelen van jouw bedrijf.

Onze klanten hebben al ervaren hoe onze diensten de teamdynamiek versterken, communicatiebarrières doorbreken en leiden tot betere prestaties en samenwerking. Wij gaan verder dan alleen training – we bieden continue ondersteuning en opvolging om ervoor te zorgen dat de positieve veranderingen blijvend zijn.

Dus, waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend consult