Wie ben ik?

Voorstelronde

Graag stel ik mezelf even voor

Ik ben Carmen van den Bosch. Op de DISCovery Map ben ik de bemiddelaar, en heb dan ook een passie voor een beetje gewaagde manier van verbinden van mensen die samenwerken en iets dienen te bereiken in een onderneming of andere bedrijfsvorm . Ik durf te vragen, ben recht voor z’n raap en ben niet bang voor een confrontatie.

Al 16 jaar ben ik ervaren in het werken met teams en teambuilding, en ben een gemotiveerde DISC trainer. Ik hou van mensen, ik herken verschillend gedrag dat voor ruis op de lijn kan zorgen, en ben van mening dat als humor, positiviteit en transparantie de fundering is waarop je bouwt met jouw team(s), dat je ALLES met elkaar kunt bereiken. Als er maar duidelijkheid is!

Mijn trainingen en trajecten worden door opdrachtgevers ervaren alsof er een frisse wind door het bedrijf heeft gewaaid. Teamleden komen nader tot elkaar en bekijken elkaar met ‘andere’ ogen wat vele voordelen met zich kan brengen.

Ervaring

Waarom de Happy Work Wizard?

Ik heb ervaring in het ontwikkelen van betrokkenheid en het verbeteren van de werknemerstevredenheid binnen gecompliceerde organisaties. Tevens in situaties na overnames, exceptionele groei en reorganisaties.

Jaar ervaring
0 +

Gevolgde cursussen / opleidingen

Academische achtergrond