Testimonials

Testimonials

Mijn klanten aan het woord

Diane Gortzak CNB Lisse

“Carmen heeft ons op een leuke frisse locatie een hele leerzame en vooral praktische bruikbare training gegeven. We hebben op een ludieke luchtige manier inzicht gekregen om ‘anders’ naar elkaar te kijken en met elkaar om te gaan. Door ons met de persoonlijke DISC analyses onder de arm, met wat oefeningen op de DISCovery mat te zetten hebben we in ieder geval ingezien hoe we elkaar het beste kunnen benaderen, maar vooral te bereiken. Het was wat confronteren hier en daar, maar we ervaren een enorme winst binnen ons teamwork.”

Janine Nöthlichs Youwe

“Carmen heeft bij ons een DISC workshop gedaan in het kader van een personeelsborrel. Met haar luchtige en levendige benadering heeft ze het onderwerp ‘persoonlijkheden op de werkvloer’ heel toegankelijk gemaakt. Voor ons was dat heel nuttig, immers werken wij met enorm veel disciplines, leeftijden en nationaliteiten in een ‘Open Space Kantoor’. Carmen is leuk en heel benaderbaar, waardoor er veel werdt gelachen en mensen actief mee deden aan de workshop.”

Richard de Leth Oersterk

“Het leven is één groot leerproces in uitvoering. Vandaag kreeg ik – samen met mijn team – een leerzame en prikkelende workshop en persoonlijk DISC-profiel van Carmen. Doel is om nog beter elkaars kracht en valkuil te kennen en te herkennen, maar vooral om als team te groeien door elkaar beter te begrijpen. Dus blij dat mijn team nu meer inzicht heeft in mijn afwijkingen en hier beter mee kan omgaan.”

Bram Peek SPX-Flow

"Diverse zakelijke projecten gedaan met The Happy Work Wizard en telkens weer met een positief resultaat tot gevolg bij zowel de individuele medewerkers als op de organisatie. Zeker een aanrader."

Een drietal DISC sessies met Carmen georganiseerd voor onze medewerkers! Carmen is authentiek, verfrissend en enthousiast en heeft ons uitstekend geholpen met het verkrijgen van nieuwe inzichten. Absoluut een aanrader! Harry Schuit, Azzurro Wellness
Harry Schuit
Google Review
Wat een heerlijke middag met Carmen! Veel geleerd en heerlijk gelachen. Carmen heeft de gave om alles uit te leggen op een fijne en professionele voor iedereen begrijpelijke manier!
Liek Hamel
Google Review
Diverse zakelijke projecten gedaan met The Happy Work Wizard en telkens weer met een positief resultaat tot gevolg bij zowel de individuele medewerkers als op de organisatie. Zeker een aanrader.
Bram Peek

Google Review

Maak een afspraak

Nieuwsgierig geworden naar hoe wij jouw team kunnen versterken en verbinden?

Bij Happy Work Wizard geloven we in de kracht van goed teamwork en effectieve communicatie. Onze ervaren aanpak, gebaseerd op jarenlange expertise, combineert inzicht in gedragsstijlen met praktische training en interactieve sessies. Wij begrijpen dat elk team uniek is, daarom bieden wij op maat gemaakte programma’s die zich aanpassen aan de behoeften en doelen van jouw bedrijf.

Onze klanten hebben al ervaren hoe onze diensten de teamdynamiek versterken, communicatiebarrières doorbreken en leiden tot betere prestaties en samenwerking. Wij gaan verder dan alleen training – we bieden continue ondersteuning en opvolging om ervoor te zorgen dat de positieve veranderingen blijvend zijn.

Dus, waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend consult